ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"
#11 Removed user 08.01.2013 14:32
Red rovers
14 Posts

На първа страница е Тонос който си има 6 отбора и в момента 2 от тях са неактивни!Първите трима които кажат верния отговор им казвам "Много обичам макарони (happy) (smirk) "

#12 Removed user 08.01.2013 15:03
Tiger llll ys
1040 Posts

Ще помоля потребителите които коментират относно вестника да се придьржат кьм темата,да няма спам и да се спазват правилата на форума,защото модератора нещо се е изнервил още преди да излезе пилотния брой. Не даваите повод за цензура а и се надявам ако има случайно изтрито мнение то да е само заради нарушение на правилата а не заради споменаване на името на тонос например. Не знам да има забранени теми,просто се придьржайте кьм правилата на форума. Лично аз се надявам на коректност от всички които коментират а и от тези които имат право да трият. Усешам някакво напрежени а няма причина за това.

#13 red scorpion 08.01.2013 16:12
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

R. LUDOVIC---продаден от ферарито на нотингам. Трансфера е редовен, но пък затова е на максимума. Да имах и аз един така да ми ги вземаше на макса.

#14 Removed user 08.01.2013 16:46
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Ще помоля потребителите които коментират относно вестника да се придьржат кьм
темата,да няма спам и да се спазват правилата на форума,защото модератора нещо
се е изнервил още преди да излезе пилотния брой. Не даваите повод за цензура а и
се надявам ако има случайно изтрито мнение то да е само заради нарушение на
правилата а не заради споменаване на името на тонос например. Не знам да има
забранени теми,просто се придьржайте кьм правилата на форума. Лично аз се
надявам на коректност от всички които коментират а и от тези които имат право да
трият. Усешам някакво напрежени а няма причина за това.</blockquote>
ще отговоря веднага:D не съм изнервен,няма кой да ме изнерви и няма никакво напрежение:D <blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>R. LUDOVIC---продаден от ферарито на нотингам. Трансфера е редовен, но пък
затова е на максимума. Да имах и аз един така да ми ги вземаше на макса.</blockquote>
единствения ми трансфер на максимума от както съм регистриран:D това е хубава новина:)

#15 kokonamanolova 08.01.2013 17:16
kokonamanolova
955 Posts
Since 06.03.2009

любопитен съм да прочета първи брой,2000к давам за да си го купя,все пак и редактора,репортерите и др работници трябва да вземат по нещо

#16 Removed user 08.01.2013 17:50
Green devils
332 Posts

А къде е линка за вестника?И има ли такъв въобще?Иначе и аз с радост бих помогнал,защото идеята е добра!!

#17 Removed user 08.01.2013 17:59
Tiger llll ys
1040 Posts

В тази тема ще се публикува всичко,а след това всеки който желае може да коментира интервютата,статиите и т.н.Няма смисъл да се отваря нова тема и да се разводняват нещата.Всеки готов да помогне ще е добре дошъл-ако има идеи да ми пише на ЛС,а ако има нещо за което да ми трябва помощ ще поискам..:)

#18 Removed user 08.01.2013 18:00
Red lasers
1030 Posts

Нямам търпение да видя брой 1 на Вестника :)

#19 Removed user 08.01.2013 18:08
Green devils
332 Posts

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Дано и админа обърне внимание на темата и направи горе в менюто отметка
"ВЕСТНИК" и там да имат право да пишат няколко доброволци...</blockquote>
Подкрепям това предложение на Кинга...Защото във форума Активните сме малко!!!

#20 Removed user 08.01.2013 18:13
Spark plugs
326 Posts

Ако всеки слага линка на темата в чата под групата си повече хора ще разберат за вестника.Както каза ферари в групата знаем за този вестник,получава се добре.